Personal coaching

 

Goed voorbereid op een event 

Vind je hardlopen, fietsen en triathlon leuk, maar ontbreekt het je aan tijd om in de avonduren in groepsverband te sporten en ben je op zoek naar professionele en enthousiaste begeleiding? Of wil je gerichte individuele conditietraining?

Aan de hand van zorgvuldig samengestelde trainingsschema’s werk ik samen met jou toe naar de voor jou ultieme wedstrijd van het jaar. In onze regio zijn diverse evenementen waar je aan deel kunt nemen. Dit zijn wedstrijden van 5 kilometer tot en met een marathon, maar ook triathlons of misschien heb je wel een andere uitdaging en wil je een langere afstand in wedstrijd verband gaan lopen?

Informatie

Sinds 2010 ben ik gediplomeerd hardlooptrainer (niveau 3) (oprichter van de BB lopers)  en sinds 2011 gestart met BB Running en coaching en heb diverse  sporters begeleid op weg naar hun doel. Van een 5 km tot 100km wedstrijd, een 1/8 triatlon tot een winter triatlon. Of wil je in combinatie met andere sporten gerichte conditie looptrainingen inpassen in je week programa?  Ben je geinteresseerd, stuur me een email met je contact gegevens, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je vrijblijvend meer informatie. 

 Tarieven personal coaching

De tarieven die gelden voor individuele coaching is afhankelijk van de mate van onze samenwerking en intensiteit van de door jou persoonlijk gewenste begeleiding. Deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Contact gegevens:

Voordelen:

Menu

Algemeen:

Account:

Klantenservice:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring