Over ons

De drijvende krachten achter Ouro Nutrition Endurance (ONE) zijn Berthold Berger en Casper Kwakkel. Twee enthousiaste sporters uit de hardloop- en triatlonwereld afkomstig uit Zwolle die hun sporen in de sport verdiend hebben.  ‘Van sporters voor sporters’. Wij weten als geen ander hoe belangrijk sportvoeding is om goed te presteren. Andere randvoorwaarden zijn ook belangrijk, zoals voldoende rust (fitheid), een goede wedstrijdvoorbereiding, coaching, en je sportuitrusting. 

Anno 2023 zijn er nog altijd heel veel duur- en teamsporters op alle niveaus die goede sportvoeding onderschatten. 

Onze persoonlijke ervaring met sportvoeding gaat voor Berthold en Casper al terug naar de eind jaren tachtig en negentig. Wij hebben door onze jarenlange ervaring zelf kunnen ondervinden, wat goed en minder goed heeft gewerkt. Deze ervaring vormt de basis van onze producten, waarmee wij elke sporter helpen om een randvoorwaarde te creëren die de basis is van elke individuele prestatie.

Historie

In de afgelopen twee jaren hebben wij gewerkt aan de samenstelling van onze sportvoeding. Op de site en op de verpakking van onze producten staat, exact de aanbevolen hoeveelheden aangegeven welke je voor, tijdens of na een normale training, tempotraining, of wedstrijd kunt gebruiken. De resultaten van testen van onze eigen producten geven ons het vertrouwen dat de producten goed uitgebalanceerd zijn. Wij zijn dan ook overtuigd van de werking van ONE en de bijdrage aan elke individuele prestatie, mits goed gebruikt.

Naast het gebruik van de sportvoeding tijdens het sporten, zijn wij voorstander van het gebruik van hersteldrank en voedingssupplementen, die onmisbaar zijn in het verbeteren en onderhouden van je sportieve prestaties.

Onze missie:

“Onze missie is dat wij elke individuele sporter met onze uitgebalanceerde sportvoedingsproducten helpen om zijn / haar sportieve prestaties te verbeteren. Wij gaan voor goud. Jullie ook?”

Zwolle, 20 juni 2023

Berthold Berger en Casper Kwakkel

Ouro Nutrition Endurance

Onze Missie

“Onze missie is dat we elke individuele sporter met onze uitgebalanceerde sportvoedingsproducten helpen zijn / haar sportieve prestaties te verbeteren. Wij gaan voor goud. Jullie ook? “

Wij delen graag aanbiedingen en onze kennis! Abonneer je op de nieuwsbrief.

* vereist
 /( dd / mm )

 
Menu

Algemeen:

Account:

Klantenservice:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring