Joey van ‘t Verlaat (24) Triathlon

Wie is Joey?
Ik ben Joey, 24 jaar en triatleet over de Sprint en Olympische afstand. Ik kom individueel uit op verschillende afstanden in nationale en internationale wedstrijden, en ben als teamlid actief in de Eredivisie en Bundesliga triatlon.

Beste prestaties:

  • 3e WK duathlon junioren, Denemarken 2018
  • 3e EK duathlon beloften, Roemenië 2021
  • 5 Nederlandse titels in meerdere disciplines en categorieën
  • 8 podiumplekken op NK’s in meerdere disciplines en categorieën
  • 2 keer landskampioen Eredivisie triathlon met Rogelli/Trimates

Favoriete training:
Mijn favoriete trainingen zijn vaak wanneer het hard moet op de fiets of met lopen. Dus als ik moest kiezen zou het een baantraining zijn met lopen of Anaerobe Capaciteit op de fiets.

Favoriete eten:
Het is alweer veel te lang geleden dat ik dit op heb, maar je kan me zeker wakker maken voor een goede Tagliatelle Carbonara.

Vakantiebestemming:
Vakantie voor een topsporter is toch vrijwel hetzelfde als een trainingsstage. Daarom kan je mij altijd wel in de Oostenrijkse alpen vinden tijdens de vakantie. Maar daarnaast ben ik ook wel een echte avonturier en zou ik ook graag op ontdekking gaan in onbekendere landen.

Doelen:
De Nederlandse Kampioenschappen (Sprint en OD triathlon, sprint duathlon en wellicht een cross kampioenschap) staan naast het landskampioenschap met Rogelli/Trimates heel hoog op het lijstje.

Droom:
Als klein jongetje droomde ik al van de Olympische Spelen. Ik zag de stofwolken achter Sven Nys op de mountainbike en ik wist wat ik wilde. Ik zou mountainbiker en veldrijder worden. Jaren later wist ik dat ik toch echt een zomersport wilde gaan doen en viel het oog op triathlon. Ik ben misschien een andere sport gaan doen, maar die Olympische droom is nooit veranderd.

Face Book: joey.vantverlaat
Instajoeyvtverlaat
Stravajoey van ‘t verlaat
YouTubejoeyvtverlaat
Linkedin: joeyvantverlaat

Joey van 't Verlaat

Menu

Algemeen:

Account:

Klantenservice:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring