Eva Groot Kormelink (21) Survivalrunning

Wie is Eva? 21 jaar. Ik loop op nationaal niveau survivalruns. Lid van de survivalrun vereniging Beltrum. De bakermat van het survivalrunnen.  Het komend seizoen focus ik mij op de  KSR (Korte Survival Run).

Beste prestaties:
Seizoen 2020/2021 Kampioen bij de jeugd (klassement) en tweede op het NK. Seizoen 2021/2022 Als eerste jaars seniore zilver op het NK korte survivalrun en zilver in het seizoensklassement van de KSR

Favoriete training:
Een favoriete training heb ik niet. De wisseling in hardlooptrainingen, klimtrainingen en kracht- en mobiliteit trainingen maakt het voor mij de mooiste sport die er is. Ik train graag alleen en af en toe vind ik het gezellig en uitdagend om in een groep te trainen.

Favoriete eten:
Een hollandse pot, maar niet voor een training of wedstrijd.

Vakantiebestemming:
Ik vind een actieve vakantie altijd fijn afgewisseld met  een zon en strand vakantie maak je mij ook blij.

Doelen:
Plezier in trainingen staat voorop. Ik ben erg competatief en probeer het hoogst haalbare te bereiken wat binnen mijn mogelijkheden ligt.  Mijn doel voor komend seizoen is weer een podium plaats op het NK.

Droom:
Het allerbelangrijkst is het plezier behouden in de sport, want anders houd je de trainingen niet vol. Daarbij wil ik mezelf blijven uitdagen en mijzelf blijven verbeteren.

Face Book: Eva Groot Kormelink
Insta: evagrootkormelink + survivalzieuwent
Strava: Eva Groot Kormelink
YouTube: survivalzieuwent

Menu

Algemeen:

Account:

Klantenservice:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring