Algemene voorwaarden

Door te bestellen bij Ouro Nutrition Endurance, accepteer je automatisch deze algemene voorwaarden.

Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst en dit per email aan jou is bevestigd, is deze overeenkomst bindend. Ouro Nutrition Endurance is gerechtigd een bestelling te weigeren.

Prijzen en kosten
Al onze prijzen zijn inclusief 9% of 21% B.T.W en exclusief verzendkosten. Alle typefouten en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Levering
Bestellingen die voor 15:00 uur afgerond zijn, verzenden wij dezelfde werkdag. U wordt per E-mail op de hoogte gesteld van de verzendstatus.

Retourrecht
Bent u niet tevreden,  dan kunt u het product aan ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. De producten dienen in de oorspronkelijke verpakking, ongeopend teruggestuurd te worden. 

Verzending en levering
Vanaf het moment van verzenden is uw pakket bij ons niet verzekerd. Blijkt het product niet in orde of beschadigd te zijn, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

Privacy
Door te bestellen geef je tegelijkertijd toestemming aan Ouro Nutrition Endurance om zo nodig je persoonsgegevens te gebruiken. Jouw gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door Ouro Nutrition worden verkregen en verwerkt. Dat wil zeggen; leveringen, mailingen, opbouw klantenbestand, te gebruiken uitsluitend door Ouro Nutrition Endurance en niet voor derden.

Klachten
Ben jij toch niet tevreden over onze producten diensten? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u op een correcte wijze kunnen helpen. 

Betaling
Er zijn verschillende betaalmethodes. Zie hiervoor kopje ‘Betalen’.

Aansprakelijkheid
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade.

Menu

Algemeen:

Account:

Klantenservice:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring